Tijdelijk personeel

– Inhuren van tijdelijk administratief personeel.
– Vervanging bij ziekte of vakantie.
– Opvangen van pieken in de werkdruk of seizoensdrukte.
– Specifieke tijdelijke werkzaamheden

Interim management
Iedere onderneming kent momenten die vragen om een time-out. Op momenten dat u iets teveel te managen heeft, zijn wij uw partner in management. Financieel-administratieve functies vormen daarbij ons specifiek competentiegebied. In situaties als overbrugging en herstructurering van uw financiële administratie kan een interim-manager een aanvulling zijn op de capaciteit en competenties binnen uw organisatie. Wij leveren tijdelijke ondersteuning in de gehele financiële kolom van administrateur tot controller of financieel directeur. Herkent u zich in één van de volgende situaties?

– Er zijn te veel uitdagingen die om uw aandacht vragen.
– Er is te weinig kennis om een nieuwe activiteit te ontplooien of om de zaak draaiende te houden.
– In een concurrerende omgeving wilt u zich onderscheiden door excellente bedrijfsprocessen.
– Kunt u blindelings vertrouwen op de stuurinformatie die uw financiële systeem oplevert?
– U ziet zich geplaatst voor een fusie of overname. Zijn uw medewerkers en die van uw samenwerkingspartner in staat om op korte termijn de financiële administraties te integreren?
– Door de krapte op de arbeidsmarkt blijven enkele vacatures op financieel administratief gebied openstaan. Hoe voorkomt u achterstanden in de financiële registratie, analyse en planning?
– Mensen kunnen plotseling uitvallen, er dient zich een project aan of het vervullen van een vacature neemt meer tijd in beslag dan voorzien.

Dit is het moment voor een informatief onderhoud dat u tot niets verplicht. Na het verstrekken van de opdracht stellen wij een gedegen plan van aanpak voor u op. Vervolgens presenteren wij dit plan en gaan, na uw goedkeuring, voor een perfecte uitvoering zorgdragen. Wij leveren kennis, ervaring, expertise en daadkracht op ons vakgebied.